Články

O nás

MARTHYpyro - pyrotechnika a ohňostroje založeno v roce 1994

Zábavní pyrotechnika

Od roku 1994 jsme se věnovali maloobchodnímu prodeji zábavné pyrotechniky a jako první jsme začali sezónně spolupracovat se supermarkety a obchodními řetězci - každý prosinec v nich vyškolený prodavač nabízel základní nabídku zabávné pyrotechniky nakupujícím zákazníkům u speciálních pultů. Po vzniku prvních hypermarketů jsme rozšířili rozsah spolupráce a začali stavět velké výstavní stánky, které mají charakter malých obchodů a nabízejí kompletní nabídku zábavné pyrotechniky I. a II. třídy. Této činnosti se věnujeme dodnes.

Klademe důraz na profesionalitu našeho personálu, protože nám jde především o spokojenost zákazníků a spokojený může být jedině zákazník, který ví, co kupuje, je seznámen s barevností, výškou efektu a v neposlední řadě s bezpečnou manipulací s jednotlivými výrobky.

Najít jste nás mohli a můžete v následujících supermarketech a obchodních centrech: Pronto plus, OBI, Kaufland, Hypernova, Prior, Carrefour, Prima, vánoční trhy na Výstavišti v Praze, Europark Štěrboholy, Park Hostivař, OC Nový Smíchov, Novodvorská Plaza, Galerie Butovice, Orlice Park - Hradec Králové, a další.

S rostoucím objemem prodané pyrotechniky jsme se v roce 1996 otevřeli velkoobchod se zábavnou pyrotechnikou I. a II. třídy. K našim zákazníkům patří Julius Meinl, Interspar, Peal a.s. a další.

V roce 1999 jsme pro velký zájem o pyrotechniku zahájili výrobu vlastních pyrotechnických setů pod označením Rodinný Mix, Rodinný Mix Velký a Rodinný Mix Speciál.
Ohňostroje

Pro velkou poptávku po pyrotechnice ve větším měřítku nabízíme od roku 1999 také přípravu a provedení velkých profesionálních ohňostrojů.

Připravovali jsme ohňostroje např. u příležitosti slavnostního zakončení MFF Karlovy Vary, pro města a obce Černošice u Prahy, Štěchovice, Praha-Běchovice, Zlaté Hory v Jeseníkách, Měšice, pro Park Hostivař, pro studentskou unii ČVUT Praha, kluby MECCA a DISCO CLUB DRANSY Praha, hotely Čechie Praha a Hotel Kampa, reklamní agentury DDB a. s., VERA, HM PRO, GPP a další.

V roce 2000 byla přidána do velkoobchodu profesionální pyrotechnika, která je dodávána pouze odpalovačům ohňostrojů nebo jiným pyrotechnickým firmám.

Od roku 2002 zastupujeme v Čechách firmu PyroMoravia (nabízíme celý její sortiment).

Dále máme výrobky firmy Pantapyrotechnik.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu info@marthypyro.cz.